Office de tourisme

valleedelabruche.fr
Alsace - The Vosges - France

chargement...

Meet the locals ! Foraging for wild plants and seasonal cooking with Colette

67130 Vallée de la Bruche - Find


Colette is an experienced Cordon Bleu poultry breeder who would love to share the secret to one of her passions and show you how to use wild and garden plants in your stews! Master chef, country-style.
Bonus: sampling your dish and Colette's dishes at the farm inn
Duration: 3-4 hrs From 4 people, available Monday to Thursday May to Sept. (exc. August)."

Description

The rate includes:

Accueil et présentation, balade dans la nature, reconnaissance et récoltes des plantes, élaboration d’un plat réalisé avec le fruit de la récolte, repas à la ferme-auberge.

The rate does not include:

le transport, les repas et boissons.

Dates and timetable

Opening hours

uniquement sur réservation préalable auprès de l'office de tourisme.
Duration : 3h

Prices

Up to 42 €/PERSONNE

Moyens de paiement

  Credit card
  Cheque
  Cash
  Chèques vacances
  Transfer

Photo gallery

Visits & nice places to stay around

You will also like

Vallée de la Bruche

L'accueil est dans notre nature
Alsace - Massif des Vosges - France

© 2017 - 2024 - Office de Tourisme de la Vallée de la Bruche - DNConsultants

What's on

Crédit : centre européen du résistant déporté

Former concentration camp Natzweiler Struthof
from 16/04/2024 to 30/09/2024 to Natzwiller


©Office de Tourisme Région Molsheim-Mutzig

Fort of Mutzig / Feste Kaiser Wilhelm II
from 10/05/2024 to 19/05/2024 to Dinsheim sur Bruche


Stéphane Spach

Rencontre d'exception : Avec Colette, c'est du champ à l'assiette
The 22/05/2024 to Natzwiller


Association Le Tortillard

Scale-down train exhibition
from 18/05/2024 to 20/05/2024 to Plaine